Huisregels

 

1. Parfum, dieren haren, zand, enz.

Graag voorzichtig mee met het dragen van zware parfum, het meebrengen van veel dieren haren, zand, enz. Het gaat om de bepaalde stoffen die andere klanten probleem kunnen krijgen vanwege hun gevoeligheid en longen probleem.

 

2. Geluidoverlast.

Graag dat u even relax bij de wachtkamer zitten zonder lawaai te maken of veel zwaar lopen, kletsen, telefoon gamen, enz... Het gaat tegen de behandeling van anderen.

 

3. Telefoon uit of op stil zetten zonder trilling.

Voor dat u bij de behandelkamer gaat liggen, graag uw telefoon even uit zetten of op stil zetten zonder trilling functie. Het gaat om uw rust en mijn behandeling te doen. Vaak krijgen de klanten geen rust omdat ze vaak worden gebeld of nieuwe berichten komen met geluid of trilling. Dan krijgt u dus geen rust genoeg en het is zo jammer. 

 

4. Uw onderbroek blijft aan.

Bij de consult moet uw onderbroek aanhouden. Het gaat om mij makkelijker te werken en ook voor uw rust. Anders moet ik veel keren vragen als u de mouwen even omhoog doen of even de broek omhoog doen bijvoorbeeld.

Bij oor acupunctuur hoeft u niet uit te kleden.

 

5. Uw eigen handdoeken meenemen.

Graag uw eigen schone handdoeken/ hoeslaken zelf mee te nemen. Vieze handdoeken of handdoeken met veel dieren haartjes, zand, bladderen, enz. zijn niet geaccepteerd bij mijn praktijk. Als in dat geval is, dan kost u er € 15 voor het schoonmaken van mijn praktijk.

Bij het vergeten van de handdoeken kunt u hen bij mijn praktijk huren voor € 5 per persoon.

 

6. Te laat komt op afspraak.

Als u meer dan 15 min. te laat komt bij het afspraak, dan is er de kans de u de behandeling zou missen en u moet ook betalen voor uw gereserveerde behandeling. Dit is omdat de gereserveerde tijd verloren gegaan is en de behandeling kan niet uitvoeren omdat er niet genoeg tijd is. 

 

7. Het annuleren van een afspraak en niet nagekomen  afspraak.

Indien een gemaakte afspraak niet tenminste 48 uur van tevoren telefonisch/ whatsapp of per online reserveringen is afgezegd, zal de voor u gereserveerde tijd bij u in rekening worden gebracht.
Let op: niet nagekomen afspraken worden niet door uw zorgverzekeraar vergoed!

 

8. Vooraf afrekenen met contant of pinnen.

Bij mij praktijk kunt u met contant en ook pinnen betalen. Maar bij het pinnen bataald u 2% extra. Daar dit onze extra kosten voor pinnen zijn. Graag ook vooraf afrekenen. 

 

9. Factuur voor uw zorgverzekering.

Graag even opletten bij uw informatie als het niet klopt, dan laat mij weten want dan gaat uw zorgverzekering niet uitbetalen doordat uw informatie niet klopt.