Holistische gezondheidspraktijk

voor alternatieve geneeswijzen

Praktijkregels

 

1. Hygiëne
Een belangrijk aspect. Ik vraag als u schoon en fris op de massagetafel plaatsneemt. 

 

2. Huisdieren en hun haren ( allergie )

Huisdieren zoals honden, katten, enz. is niet toegestaan bij de praktijk.

Omdat de therapeut en andere patiënt/klant een allergie kunnen hebben. Graag ook even opletten met huisdieren haren zoals bij uw kleding en uw handdoeken voordat u bij de behandeling komt.

 

3. IsThai behoud zich het recht ten alle tijden een afspraak te annuleren, danwel te verschuiven

In geval van overmacht, ziekte of andere situaties waarbij de kwaliteit van de behandeling/therapie niet gegarandeerd kan worden. 

 

4. Wanneer de klant niet of te laat op de afspraak verschijnt, 

Gaat dit af van de eigen behandel tijd. Wanneer er minder dan 15 minuten open staat, komt de afspraak te vervallen. De kosten van de behandeling kunnen in rekening worden gebracht. Bijvoorbeeld als u een 1 uur behandeling heeft gereserveerd en u bent 45 minuten te laat gekomen, hebben we 15 minuten tijd over voor uw behandeling. We moeten u op plaats brengen en nog behandeling uitvoeren. De tijd is dan echt tekort. Dus krijgt u geen behandeling en u moet ook vergoeding betalen als niet nagekomen op afspraak. 

 

5. Kunt u niet naar de afspraak met de therapeut op de praktijk?

Laat dan zo snel mogelijk de praktijk weten om uw afspraak af te zeggen op werkdagen minimaal 48 uur van te voren plaats te vinden.

- Voor 48 uur kan er kosteloos afspraak annuleren per telefonisch, email en whatsapp.

- Binnen 48 uur alleen per telefonisch. Per email en whatsapp kan alleen met bevestiging van het annuleren van afspraak anders is er afspraak niet volledig geannuleerd.

- Afspraak annuleren per sms en facebook zijn niet toegestaan.

Wanneer de annulering korter dan 48 uur van te voren plaatsvindt, worden de kosten van de afspraak in rekening gebracht bij de klant. Omdat kan er dan een andere klant in uw plaats komen. 

Niet nagekomen op afspraak kost €20 per gereserveerde uur en het wordt niet vergoedt door de zorgverzekeraar. 

 

6. Behandelkamer

De behandelkamer is alleen bestemd voor : klant/patiënt en therapeut/behandelaar. Het is niet mogelijk voor derden om tijdens de behandeling daarbij aanwezig te zijn i.v.m. werk en veiligheid. Bij uitzondering na toesteming van therapeut/ behandelaar.

 

7. Geen erotische massage

Ik stel het ook niet op prijs als dit tijdens een behandeling gevraagd wordt. In dat geval zal ik per direct de behandeling staken. De kosten voor de geboekte behandeling worden in rekening gebracht. De onderkleding blijft aan.

 

8. Alcohol en / of drugs

gaat niet samen bij behandeling.

 

9. Mobiel telefoon

Om u volledige aandacht te kunnen geven, neem ik de telefoon niet aan tijdens behandeling. Ook is het prettig als u uw mobiele telefoon uit of ‘op stil’ zet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Extra regels vanwege Corona !!!

 

1. Graag uw handen en voeten desinfecteren voor dat u bij de behandeltafel ligt. Ook na de behandeling even desinfecteren van uw handen.

 

2. Normaal vraag ik u om uw eigen 2 handdoeken of 2 laken mee te nemen voor op te liggen en afdekken tijdens behandeling (Bij praktijk huren kost €5). Het is ook goed als u nog 1 extra handdoek zou meenemen voor uw gezicht.

 

3. U als klanten mag wel mondkapje aan. Maar het is nog niet verplicht. Ik als behandelaar draag wel mondkapje of eventueel gezichtsbescherming. Het is voor mij en voor u even bij te beschermen. En ik maak me handen vaker schoon met zeep en desinfectie vloeistof tijdens behandeling. De behandeltafel wordt na elke klant gereinigd.

 

4. Bij het verkouden, verstopte neus en slijmvlies, hoesten, keelpijn, enz. Dan laat mij even weten voor het annuleren van het afspraak.