Tarieven

 

 

 

Bij mij kunt u betalen met contant en pinnen. Maar bij het pinnen bataald u 2% extra. Daar dit onze extra kosten voor pinnen zijn. Graag vooraf afrekenen.

 

Ik ben gesloten bij Nederlandse vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde NVTCG Zhong  worden de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed door de meeste ziektekostenverzekeringen, over het algemeen vanuit een aanvullend pakket. Raadpleeg voor informatie uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij. Op de websites van beide beroepsverenigingen vindt u een overzicht de link van de vergoedingen door de diverse verzekeraars of kijk op: http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/acupunctuur  

 

Indien een gemaakte afspraak niet tenminste 48 uur van tevoren telefonisch/ whatsapp is afgezegd, zal de voor u gereserveerde tijd bij u in rekening worden gebracht.
Let op: niet nagekomen afspraken worden niet door uw zorgverzekeraar vergoed!

 

 
Tarieven vanaf 2 april 2024

 

 

1e Acupunctuur consult               € 70     (± 1 uur of 1,5 uur )

 

* Vervolg Acupunctuur consult   € 63    (± 1 uur of 1,5 uur )

 

* Oor Acupunctuur                        € 37  (± Half uur of 45 min. )

 

Niet nagekomen op afspraak of niet tijdig annuleren of veel te laat bij het afspraak gekomen kost er van uw gereserveerde tijd  € 37 - € 70

 

*Bij oor acupunctuur en vervolg acupunctuur consult kunt u niet boeken als u niet eerder bij mijn praktijk bent geweest. Dan graag als u op de 1e acupunctuur consult even reserveren.

 

 

- Voor de 1e acupunctuur consult en de vervolg acupunctuur consult behandel ik u met acupunctuur bij uw gehele lichaam. Ik zet de naaldjes bij uw lichaamsgedeelte zoals, handen, voeten, benen, armen, schoulder, oren, hoofd, enz. die nodig zijn voor uw klachten. De consult gaat om de geheel als holistische te kijken en behandelen.

 

Indien nodig is met moxa, guasha, cupping, bijmasseren, mobiliseren, rekken en strekken, yoga, qigong, enz.

 

Qua tijd en uw symptomen bepaal ik wat u nodig heeft. Ik laat u weten als u het kunt tegen. Maar u mag zelf niet bepalen wat u bij wil hebben want soms gaat het tegen richting de behandeling en dus is het ook tegen uw klachten.

 

- Bij de oor acupunctuur zet ik de stickertjes met hele mini naaldjes of zaadjes bij uw oren. Die moet u rond 3-7 dagen bij uw oren laten zitten plakken. Daarna mag u zelf rustig weg trekken. U mag wel normal douchen zonder probleem. Alleen bij het zwemen of in de bad liggen lukt het niet met deze methode.

Bij de eerste dag zou het een beetje raar gevoel hebben omdat u niet gewend bent. Na 1-2 dagen later voelt u wel  makkelijker.

 

1-3 dagen na het consult, is het mogelijk om de warmte of meer pijn bij sommige plekken te hebben. Het is omdat uw lichaam is aan het werk om balans te maken en repareren waar u probleem heeft. Bij veel vastzitten slijm bij de longen, is het mogelijk dat u meer slijm krijgt na het consult 1-3 dagen, omdat uw longen zijn meer open om te werken. Daardoor gaat de vastzitten slijm naar buiten.