Holistische gezondheidspraktijk voor Natuurgeneeskunde (paramedisch) & Therapeutische massage

kvk nummer : 66713439

De behandeling bij mij is gebaseerd op de therapeutische vorming. Ik ga met u samen bespreken voor de behandeling bij welke methode gaan we doen voor het beste resultaat.

 

Ik werk rustig met combinatie technieken die bij mij en bij u samen kunnen passen. Ik doe massage, reflexzonetherapie op voet en oren, oor acupunctuur, dry needling, triggerpoint, Thaise manuele therapie, mobilisatie, Doorn en breuss therapie, guasha, cupping, Thaise klopping massage (Tok Sen), enz.

Alle behandeling zijn gecombineerd met reflexzonetherapie. Ik ga richting op uw klachten van lichaam en geest. 

 

De juiste informatie van u, is het best om de juiste behandeling te instellen.

 

Bij de eerste consult kunt u misschien nog ongemakkelijk vinden want dat is een nieuwe kennismaking, nieuwe omgeving, nieuwe technieken, de bezorgzaamheid, de perfectionistisch, de energie, de emotioneel, de verwachting, enz... Als u vaker komt, dan is het elke keer weer beter.

 

Er zijn best veel om te zorgen. Bij mij is het goed als u maar relax ligt en goed adem en bovendienst is niks te denken. Dat is alles :)

 

Probeer onder de behandeling om weer simpel naar basis te zijn...

 

"Life is so simple if we don't make it difficult"

 

Groetjes,

N. Aeilkema (Som)

 

P.S. Als u de hele uur ontspanningsmassage wilt, dan adviseer ik u om bij mijn collega te zijn. Dan kan ze u beter helpen. Bij de ontspanningsmassage is het niet vergoedt door de verzekeraar.