Holistische gezondheidspraktijk voor Natuurgeneeskunde (paramedisch) & Therapeutische massage

kvk nummer : 66713439

De basis van de Thaise massage komt van oorsprong uit India concept (Ayurveda) en de voetreflexologie heeft zijn invloeden uit China.

 

Vanuit de Oosterse wijsheid zoeken wij bij bijvoorbeeld klachtgerichte massage naar de oorsprong van een probleem, bijvoorbeeld bij een elleboog klacht dan proberen wij te zoeken waar dat vandaan komt, dat kan gewoon uit de elleboog zelf komen maar dat hoeft zeker niet altijd het geval te zijn misschien ligt de oorsprong bij het schoudergewricht waardoor u last krijgt van uw elleboog. Zodoende kan bijvoorbeeld de elleboog klacht verdwijnen of verminderen door zeker ook naar het schoudergewricht te kijken.

 

De massagemethodes die we toepassen zijn: Ontspanning, Klacht gerelateerd, Combinatie van beiden

 

 

1. IsThai  Therapeutische massage (-methodiek)

Werkt uit 5 natuurgerichte principes - Stevige en zachte drukpunten- Voor meer flexibele, losse spieren - totaal uit holistisch werk vorm

 

Bedoelt voor mensen met pijn klachten hebben zoals nek, rug, schouder, beenpijn, stress, burn out, enz.  Bij deze behandeling wordt u gemasseerd door Thaise holistische massage therapeut. U kunt mee doen met een in en uit ademhalingstechniek om rust te krijgen. De massage techniek is een combinatie van oosters, westers en eigenhuis met 5 natuurgerichte principes . Voor ieder persoon uniek.

 

Voor de meer langdurige en chronische klachten adviseren wij ook met kruidenstempel, hotstone, zout kruiden stempel.

 

 

2. Thaise holistische massage

Lichaam en/of gezicht - Traditioneel Yoga en zachte drukpunten - Voor meer flexibele en losse spieren

Ontspanning maar geen klachtbehandeling - met / of zonder kruiden balsem 

 

Deze behandeling is net als Thaise yoga massage dat we gaan u oprekken met yoga positie en werken we ook uit duimen, handen, armen, elleboog, knieën en voeten.  Maar we geven puur op ontspannings gevoel en dus zonder klachten te pakken. De behandeling is gestemd op mensen die ontspanning willen hebben  van uw werkomgeving, druk, stress, enz.

U wordt behandeld om ontspannings gevoel te krijgen.

 

 

3. Wellness massage

Lichaam - Zachte westerse massage met olie - Antistress en ontspanning 

 

Zoals ontspanningsmassage ook genoemd. Deze wordt u behandeld met westernse technieken met warme olie. Met een zachtige massage, krijgt u ontspanningsgevoel.

 

 

4. Klassieke massage

Lichaam en/ of Gezicht - Stevig westerse massage voor blokkade - Antistress en ontspanning

 

Het is van westernse technieken om u te behandelen. De massage is steviger dan Wellness massage. U wordt behandeld met warme olie. Het is goed voor uw blokkade te verminderen en geef u ontspanningsgevoel.

 

 

5. Anticullite & reductie massage ( Westerse spa lichaam)

Lichaam - Anti celluloid, sinaasappel huid - Met speciale anticellulitis creme/olie

 

Deze behandeling is gestemd voor mensen met overgewicht of met sinaasappel huid. U wordt behandeld met speciale crème/olie met technieken die specifieke bestemd voor cellulite.

U wordt eerst gemeten in centimeters van voor en na behandeling. Deze behandeling wordt gegeven in kuur behandeling van minstens 10 keer.

 

 

6. Voet massage en voet reflexologie massage (Thai-chinese voet)

Voet , benen tot knieen - Met warme olie en kruiden balsem

 

Deze behandeling is voor uw voet te relaxeren en ook bij sommige punten van voeten worden gereflexeerd tot dat uw lichaam beter kan afvoren en goed stimuleren van doorbloeding. Het is ontspanning en kan verminderd van uw klachten.

 

 

 

Massage van oosterse tot westerse wereld