Holistische gezondheidspraktijk voor Natuurgeneeskunde (paramedisch) & Therapeutische massage

kvk nummer : 66713439

Praktijkregels

 

1. Hygiëne
Een belangrijk aspect. Ik vraag als u schoon en fris op de massagetafel plaatsneemt. 

 

2. Roken en huisdieren en roken ( allergie )

Roken en huisdieren zoals honden, katten, enz. is niet toegestaan bij de praktijk.

Omdat de therapeut en andere patiënten/klanten een allergie kunnen hebben. Graag ook even opletten met huisdieren haren en rook geur zoals bij op uw kleding en uw handdoeken voordat u bij de behandeling komt.

 

3. IsThai behoud zich het recht ten alle tijden een afspraak te annuleren, danwel te verschuiven

In geval van overmacht, ziekte of andere situaties waarbij de kwaliteit van de behandeling/therapie niet gegarandeerd kan worden. 

 

4. Wanneer de klant niet of te laat op de afspraak verschijnt, 

Gaat dit af van de eigen behandel tijd. Wanneer er minder dan 15 minuten open staat, komt de afspraak te vervallen. De kosten van de behandeling kunnen in rekening worden gebracht. Bijvoorbeeld als u een 1 uur behandeling heeft gereserveerd en u bent 45 minuten te laat gekomen, hebben we 15 minuten tijd over voor uw behandeling. We moeten u op plaats brengen en nog behandeling uitvoeren. De tijd is dan echt tekort. Dus krijgt u geen behandeling en u moet ook vergoeding betalen als niet nagekomen op afspraak. 

 

5. Kunt u niet naar de afspraak met de therapeut op de praktijk?

*** Laat dan zo snel mogelijk de praktijk weten om uw afspraak af te zeggen op werkdagen minimaal 48 uur van te voren plaats te vinden. 

*** Let op : Afspraak annuleren per sms en facebook zijn niet toegestaan.

 

- Voor 48 uur van te voren is er kosteloos annuleren. (per telefonisch, email en whatsapp). U moet een bevestiging van het annuleren van afspraak hebben. Anders is er afspraak niet volledig geannuleerd.

 

- Korter dan 48 uur van te voren plaatsvindt of u komt niet op afspraak, worden de kosten van de afspraak in uw rekening gebracht. Het kost €20 per een gereserveerde uur en het wordt niet vergoedt door de zorgverzekeraar. Voor half uur behandeling heeft gereserveerd kost er ook €20. 

 

 

6. Behandelkamer

De behandelkamer is alleen bestemd voor : klant/patiënt en therapeut/behandelaar. Het is niet mogelijk voor derden om tijdens de behandeling daarbij aanwezig te zijn i.v.m. werk en veiligheid. Bij uitzondering na toesteming van therapeut/ behandelaar.

 

7. Geen erotische massage

Ik stel het ook niet op prijs als dit tijdens een behandeling gevraagd wordt. In dat geval zal ik per direct de behandeling staken. De kosten voor de geboekte behandeling worden in rekening gebracht. De onderkleding blijft aan.

 

8. Alcohol en / of drugs

gaat niet samen bij behandeling.

 

9. Mobiel telefoon

Om u volledige aandacht te kunnen geven, neem ik de telefoon niet aan tijdens behandeling. Ook is het prettig als u uw mobiele telefoon uit of ‘op stil’ zet.

 

 

Extra regels vanwege Corona !!!

 

1. Graag uw handen en voeten desinfecteren voor dat u bij de behandeltafel ligt. Ook na de behandeling even desinfecteren van uw handen. 

 

2. Bij het verkouden, verstopte neus en slijmvlies, hoesten, keelpijn, Corona symtomen, enz. Dan laat mij even weten voor het annuleren van het afspraak.